Ποιητική Αλήθεια

"Γιατί η διαφορά η τρομερή εστάθηκε ότι οι ποιητές, που μοιάζαν την αλήθεια, είπανε ψέματα. Εγώ όμως, που μοιάζει με τα ψέματα, έζησα την αλήθεια"

Βιωματικό εργαστήρι & σεμινάρια δημιουργικής γραφής

Το περιοδικό “Διαβάζω” διοργανώνει βιωματικό εργαστήρι με θέμα “Παιχνίδια αστικής αφήγησης” και σεμινάρια δημιουργικής γραφής.

“Η πόλη που ζούμε, τα κτήριά της, οι δρόμοι, οι άνθρωποι που κινούνται σε αυτήν και η αλληλεπίδραση μαζί τους σε αστικές αφηγήσεις της καθημερινής ζωής είναι το θέμα του βιωματικού εργαστηρίου «Παιχνίδια αστικής αφήγησης» που διοργανώνει το περιοδικό «Διαβάζω». Η επικοινωνιολόγος Λήδα Τσενέ θα συντονίζει κάθε Παρασκευή, 7.00 μ.μ.-9.00 μ.μ., ξεκινώντας από τις 10 Φεβρουαρίου, εννέα δίωρα ομαδικά παιχνίδια αφήγησης και ελεύθερης έκφρασης…Λίγες μέρες αργότερα, στις 16 Φεβρουαρίου, αρχίζει ο δεύτερος κύκλος του σεμιναρίου δημιουργικής γραφής Social Fiction που διοργανώνει το περιοδικό με συντονίστρια τη φιλόλογο και αρθρογράφο Δανάη Δάσκα. Σε 10 συναντήσεις, από την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου και κάθε Πέμπτη, στις 8.00 μ.μ., οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διερευνήσουν μέσω της γραφής την κοινωνική πραγματικότητα της εποχής μας, να την αφηγηθούν με τον δικό τους προσωπικό τρόπο υπερβαίνοντας την ξύλινη γλώσσα της ειδησεογραφίας, και μέσα από την αφήγηση να την κατανοήσουν και να την ερμηνεύσουν…

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=441047

Advertisements

Single Post Navigation

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: